Home! Miért aquafinesse? Termékek Előnyök Teszt F. A. Q. - GY. I. K. Rólunk Kapcsolat
Hungarian pages! English pages! Romanian pages!
 
MASSZÁZSMEDENCÉKHEZ VAGY JAKUZZIKHOZ: AQUAFINESSE SPA

AquaFinesse Spa mindent tartalmaz, amire a tökéletes víz tisztasághoz szüksége lehet


AquaFinesse a biofilm keletkezésének megakaldáéyozása mellett lágyítja is a pezsgőfürdő vízét és megszünteti azaz leszűrhetővé teszi a kalcium-és a vízkő lerakódásokat.
AquaFinesse Spa Box - 1 csomag tartalma: 2 x 2 literes palack, használati útmutató, lassú felszabadulású adagoló és szűrőtisztító tabletta nagyobb mennyiségben gyorszáras neylon zscskóban. Minden csomag AquaFinesse tartalmaz 3-6 hónapra elegendő vízkezelő szert, de ez természetesen függ a jakuzzi méretétől, azaz térfogatától. Az mellékelt táblázat megmutatja, mennyi ideig tart egy doboz AquaFinesse a különböző masszázsmedencék esetén.Ha minden szokásos próbálkozást számba veszünk a víz tisztaságának megóvására, akkor arra jövünk rá, hogy
ez egy igen kényelmes megoldás, sokkal kényelmesebb, mint bármilyen más eljárás.

Ez a megoldás meghosszabbítja a masszázsmedence egyes alkatrészeinek élettartamát akár a háromszorosára is. Ugyanakkor az NSPI (és a magyar hatóságok is) azt ajánlja, hogy a jakuzzi tulajdonosok folyamatosan tartsák az 1,5-ppm klórtartalmú vizet legalább, és semmiképpen se mulasszák el a minimalizált mellékelt klórtabletták használatát!
 


  SPA CLEAN TISZTÍTÓ TABLETTA

Használható a pezsgőfürdőkhöz, jakuzzikhoz, kádakhoz.
Az AquaFinesse Spa Clean tabletta segít megtisztítani a csövekben rekedt törmeléket és szerves anyagokat.
A megtisztított rendszer később meghálálja a törődést, mert kevesebb feladatot jelent a víz tisztántartása.
A Spa Clean használatát követően eressze le a vizet, mellyel kiürülnek a törmelékek és a feloldott biológiai szennyeződések. Használat után a Spa Clean Puck használatát is ajánlhatjuk. A feltöltést követően meg lehet kezdeni esetlegesen at AquaFinesse Spa vízkezelést is.

 
Hogyan kell használni AquaFinesse Spa Clean-t?

Kérjük tartsa be a gyártó által javasolt lépéseket!Hogy járjunk el ennek az igen erős tisztítószernek a használata során?
  • Hagyja a vízet a jakuzziban, és nyissa ki az összes szelepet és fúvókát (levegőszelepet is) (magasabb hőmérsékletet nem kell beállítani)
  • Helyezze a Spa Clean-t a kosárba, esetleg használjon úszó adagolót, hogy feloldja a Spa Clean-t.
  • A szivattyúknak teljes teljesítmény mellett minimális kétszer kell intenzíven működniük naponta 20 percig
  • A második napon: Ürítse le a vizet, falakat friss vízzel mossa le!
  • Töltse meg a jakuzzit friss csapvízzel és akár megkezdheti a szokásos AquaFinesse vízkezelést is.


  FILTER CLEANER

Hogy a vízben tartózkodás öröm legyen alapvető fontosságú, hogy sa a szűrők tiszták legyenek és átjárhatók, és azt javasoljuk, hogy takarítsa a szűrőket legalább egyszer egy héten. Ebben az AquaFinesse által kifejlesztett speciális szűrő tisztító tabletta segít, ezzel a tisztítással ugyanis jól megőrizhető a szűrő állapota. Ha a szűrő a törmelékekkel eltömődik és biológiai természetű anyagokkal, akkor mellékjelenségként kellemetlen szagot is tapasztalhat. Ez a szag a szűrő állapotából következik, és oka nem is maga a víz. Ilyen esetben javasoljuk, hogy tisztítsa meg a szűrőt azonnal.
A megfelelő vízminőség a szűrő tisztaságától függ! 

  PERFECT JET

Kézi szűrőbetét tisztító - tisztít a redők között. Könnyen csatlakoztatható a hagyományos GARDENA rendszerhez. Szabályosan bocsátja ki a vizet a fésűszerűen kialakított végen, 
így csökkenti a tisztításhoz szükséges időt és vízmennyiséget. 

A szűrő tisztítása nem egyszerű feladat, ha jó, alapos munkát akarunk végezni. A mélyebben lévő részeken ez az eszköz egyszerre tisztít nyolc szűrő redőben, ráadául egyből a szűrő mélyére juttatja a vizet a hagyományos egyéb kézi megoldásokkal szemben. 
A termékről érdeklődjön a helyi AquaFinesseTM forgalmazótól (Spatrend-től). 


 
 
 
 
   
 

 
 

 
AquaFinesse - All Rights Reserved 2013 - Spatrend.hu - aquafinesse - pure and soft
Korábbi AquaFinesse honlap >> / Társoldalak: spatrendexpo.hu, hotspring.hu, calderaspas.hu, paradoronline.hu