Home! Miért aquafinesse? Termékek Előnyök Teszt F. A. Q. - GY. I. K. Rólunk Kapcsolat
Hungarian pages! English pages! Romanian pages!
 

TERMÉKEK MEDENCÉKHEZ


MÁR ELÉRHETŐ AZ AQUAFINESSE MEDENCÉKRE KIFEJLESZTETT VÁLTOZATA IS

Az eredmény mindössze heti EGYSZERI kezeléssel AquaFinesse Pool-lal: kristálytiszta, tökéletes víz. Nincsenek nyálkás falak vagy kalcium lerakódások, mert azok a szűrőrendszerben kötnek ki! Csökkentheti a vegyi anyagok felhasználását akár 70%-kal is. Környezetbarát anyag. Használható az összes medence és minden szűrő típus esetén.
  Csúszásgátló oldat: AquaFinesse Floor Puck
Az elcsúszások és ficamok a fő okai a munkahelyi baleseteknek, országoktól függően 30% és 50% között vannak. Ezek a balesetek költségekkel járhatnak és polgári kártérítési ügyek alapjait képezhetik, valamint termeléskiesést jelenthetnek.
A munkavállaló oldaláról is kivesebb bérrel járhatnak esetenként. A munkaadók mintegy 300.000.000 £-ot veszítenek évente csak az Egyesült Királyságban.
Ez a szer használható úszómedencéknél, otthon, pl. mosóhelyiségben, konyhákon, gyárakban vizes környezetben, a termelés sokféle helyén.

 
  Pool Puck
Megőrizni az uszodavíz teljes tisztaságát bonyolult és fáradságos feladat lehet. Ki kell egyensúlyozni a pH-t, lúgosság és klórtartalom szintet, a fémtartalmat, ami a legtöbb saját medencével rendelkező tulajdonosnak sok fejfájást okozhat. A nem megfelelő feltételek "zavaros", kellemetlen szagú vizet eredményezhetnek, lerakódott szennyeződéseket és foltokat a legkülönbözőbb helyeken. Az erre alkalmas berendezéseket igen költséges és időigényesen lehet csak üzembe helyezni.

 
 
 
 
 
   
 

 
 

 
AquaFinesse - All Rights Reserved 2013 - Spatrend.hu - aquafinesse - pure and soft
Korábbi AquaFinesse honlap >> / Társoldalak: spatrendexpo.hu, hotspring.hu, calderaspas.hu, paradoronline.hu