Home! Miért aquafinesse? Termékek Előnyök Teszt F. A. Q. - GY. I. K. Rólunk Kapcsolat
Hungarian pages! English pages! Romanian pages!
 
A hagyományos módszer és az AquaFinesse összehasonlítása

A legtöbb medence tulajdonos megszokja a kellemetlen és negatív jelenségeket a hagyományos vízkezelő szerek esetén. Azonban sokan érzékenyebben reagálnak ezekra az anyagokra, tüneteik pl. kivörösödött szem, irritált bőr lehetnek, és elszíneződhet a fürdőruha is. A hagyományos szerekkel, eljárásokkal töltött idő egy év alatt meghaladhatja akár az egy teljes hetet is, ettől kímélheti meg az AquaFinesse a medencetulajdonost!
 
Heti egyszeri kezeléssel AquaFinesse használó élvezheti a "luxust", a fürdővíz kristálytiszta lesz, és nincs szükség időigényes, napjában többszöri mérésre és nagy dózisú erős vegyszerekre.
Az AquaFinesse szer fejlesztése mögött egy olyan szabadal-maztatott formula áll, mely valóban a gyökerét szünteti meg a baktériumok elterjedésének, azaz megszünteti a megtelepedés lehetőségét.
Az eredmény folyamatosan friss, kristálytiszta víz, amely nem irritálja a bőrt. Használatával ténylegesen érezheti a különbséget a használó. Ezt a kényeztetést igen könnyű megszokni és megszeretni, ha korábban a víz tisztaságával korábban problémáink voltak.

 
  2011-es Bigfish Publications elismeri AquaFinesse nagy előnyét az egyéb gyártók gyártők szereivel kapcsolatban és rámutat arra, hogy masszázsmedence ipar igényeit feldi le a legjobban. Helyi jakuzzi kiskereskedőknek különösen ajánlott ennek a szernek a használata, mert az erős kemikáliák elriaszthatják a vásárlókat. A Bigfish szerint
az egyik legjobb, legajánlottabb megoldás lehet a vízkezelés az iparágban. 

 
 
 
   
 

 
 

 
AquaFinesse - All Rights Reserved 2013 - Spatrend.hu - aquafinesse - pure and soft
Korábbi AquaFinesse honlap >> / Társoldalak: spatrendexpo.hu, hotspring.hu, calderaspas.hu, paradoronline.hu