Home! Miért aquafinesse? Termékek Előnyök Teszt F. A. Q. - GY. I. K. Rólunk Kapcsolat
Hungarian pages! English pages! Romanian pages!
 
MASSZÁZSMEDENCÉKHEZ VAGY JAKUZZIKHOZ: AQUAFINESSE SPA

AquaFinesse Spa mindent tartalmaz, amire a tökéletes víz tisztasághoz szüksége lehet

Az AquaFinesse lágyítja a vizet azaz megszünteti a kalcium-és a vízkő lerakódásokat a vízzel érintkező felületeken. 
AquaFinesse vízkezelő csomag - 1 csomag tartalma: 2 x 2 literes palackok, használati útmutató, lassú felszabadulású adagoló és szűrőtisztító tabletta. Minden csomag AquaFinesse 3-6 hónapig elegendő szert tartalmaz egy átlagos masszázsmedencéhez, de ez tremészetesen az adott víztérfogattól is függ. (A táblázat azt mutatja, milyen hosszú ideig használható egy doboz AquaFinesse a különböző méretű masszázsmedencékben.)Ez a szer nem csak megkönnyíti az életet, hanem megnöveli az élettartamát a jakuzzinknak, mely akár háromszoros is lehet bizonyos alkatrészek esetén, mint az a hagyományos erős szerek használatával! Ugyanakkor az NSPI (és a magyar hatóságok is) azt ajánlja, hogy a jakuzzi tulajdonosok minimális 1,5-ppm klórt használjanak víz tisztántartásához. Ennek az előírásnak megfelelve, azt javasoljuk a rendelkezésre álló lassú oldású fertőtlenítő tablettát mindig pótolják a tulajdonosok a tartóban. 

Használjon erős kemikáliák helyett AquaFinesse termékeket!
 


  SPA CLEAN

Az AquaFinesse Spa Clean tabletta segít megtisztítani a jakuzzit az elérhetetlen részeben felgyülemlő lerakódásoktól, "törmelékektől" - legbelül a csövekben és a szivattyúkban. Ez a tisztító eljárás jelenti az egyik legkényelmesebb ilyen karbantartást, csökkenti a vegyszerfelhasználást, például megkímélhetjük magunkat az ismeretlen tartalmú szerek összetevői okozta problémáktól.  
A belső részeket egyébként is ajánlatos időnként megtisztítani, mert a csövek mélyén pangó víz további bajok forrása lehet.  A Spa Clean használatát legfőképpen vízcsere előtt javasoljuk. Használat után a Spa Clean Puck-ot ajánlott használni, a masszázsmedencébe kell tölteni friss csapvízzel, majd következhet a normális kezelés AquaFinesse-szel. 
 
Hogyan kell használni AquaFinesse SpaClean-t?

A jacuzzi vízét kb.háromhavonta cserélni kell. Ilyenkor érdemes használni AquaFinesse Spa Clean!Mi a teendő az első napon?
  • Hagyja a vízet a masszázsmedencében, és nyissa ki az összes szelepet és a fúvókákat (magas vízhőfokot nem kell beállítani)
  • Helyezze a Spa Clean a szűrőkosárba, vagy használjon úszó adagolót
  • Állítsa be a működést úgy, hogy a szivattyúk teljes teljesítmény mellett minimálisan naponta kétszer 20 percig működjenek
  • A második napon: ha leürítette a jakuzzit, tisztítsa le a falakat friss vízzel
  • Töltse meg a jakuzzit friss csapvízzel! Normális kezelés mellet megkezdheti AquaFinesse kezelést is, amennyiben a ásárlóink között tisztelhetjük.  FILTER CLEANER

Az AquaFinesse filter tisztító a jakuzzi szűrője tisztításához alapvető fontosságú. Javasoljuk, hogy a szűrőket tisztítsa legalább egyszer egy héten. Nagy segítség ebben az AquaFinesse által kifejlesztett speciális szűrő tisztító tabletta, ami segít megőrizni a szűrő optimális állapotát más szerekkel szemben. Ha a szűrő eltömődik, pl. kellemetlen szagúvá válhat a víz. Ez a szag valójában a szűrőből származik, és nem maga a víz bocsátja ki ezt a szagot. Ha ez a szag már jelentkezett akkor javasoljuk, hogy tisztítsa meg a szűrőt azonnal, bár ez nem lesz azonnal hatással a vízminőségre. Fontos tudni: Jó vízminőség alapvetően a jól kezelt szűrőn múlik. 
 


  PERFECT JET

Kézi szűrőbetét tisztító - tisztít a redők között. Könnyen csatlakoztatható a hagyományos GARDENA rendszerhez. Szabályosan bocsátja ki a vizet a fésűszerűen kialakított végen,
így csökkenti a tisztításhoz szükséges időt és vízmennyiséget.

A szűrő tisztítása nem egyszerű feladat, ha jó, alapos munkát akarunk végezni. A mélyebben lévő részeken ez az eszköz egyszerre tisztít nyolc szűrő redőben, ráadául egyből a szűrő mélyére juttatja a vizet a hagyományos egyéb kézi megoldásokkal szemben.
A termékről érdeklődjön a helyi AquaFinesseTM forgalmazótól (Spatrend-től).
 
 
 

TERMÉKEK MEDENCÉKHEZ


MÁR ELÉRHETŐ AZ AQUAFINESSE MEDENCÉKRE KIFEJLESZTETT VÁLTOZATA IS

Az eredmény mindössze heti EGYSZERI kezeléssel AquaFinesse Pool-lal: kristálytiszta, tökéletes víz. Nincsenek nyálkás falak vagy kalcium lerakódások, mert azok a szűrőrendszerben kötnek ki! Csökkentheti a vegyi anyagok felhasználását akár 70%-kal is. Környezetbarát anyag. Használható az összes medence és minden szűrő típus esetén.
  Csúszásgátló oldat: AquaFinesse Floor Puck
Az elcsúszások és ficamok a fő okai a munkahelyi baleseteknek, országoktól függően 30% és 50% között vannak. Ezek a balesetek költségekkel járhatnak és polgári kártérítési ügyek alapjait képezhetik, valamint termeléskiesést jelenthetnek.
A munkavállaló oldaláról is kivesebb bérrel járhatnak esetenként. A munkaadók mintegy 300.000.000 £-ot veszítenek évente csak az Egyesült Királyságban.
Ez a szer használható úszómedencéknél, otthon, pl. mosóhelyiségben, konyhákon, gyárakban vizes környezetben, a termelés sokféle helyén.

(Megrendelés esetén kérjük érdeklődjön!)
 
  Pool Puck
Megőrizni az uszodavíz teljes tisztaságát bonyolult és fáradságos feladat lehet. Ki kell egyensúlyozni a pH-t, lúgosság és klórtartalom szintet, a fémtartalmat, ami a legtöbb saját medencével rendelkező tulajdonosnak sok fejfájást okozhat.
A nem megfelelő feltételek "zavaros", kellemetlen szagú vizet eredményezhetnek, lerakódott szennyeződéset és foltokat a legkölönbözőbb helyeken. Az erre alkalmas berendezéseket igen költséges és időigényesen lehet csak üzembe helyezni.

 
 
 
 
 
   
 

 
 

 
AquaFinesse - All Rights Reserved 2013 - Spatrend.hu - aquafinesse - pure and soft
Korábbi AquaFinesse honlap >> / Társoldalak: spatrendexpo.hu, hotspring.hu, calderaspas.hu, paradoronline.hu